I dag her på bloggen skal vi tale om svanemærket rengøring. Det er det, som jeg vil sætte fokus på herinde og det er også i dag

Svanemærket rengøring af dit hjem

Hej alle sammen. I dag her på bloggen skal vi tale om svanemærket rengøring. Det er det, som jeg vil sætte fokus på herinde og det er også i dag, at jeg har fundet en virksomhed, som jeg kan anbefale jer alle. Læs mere med i dag her på bloggen.

Svanemærket rengøring er godt

Det er i dag, at vi skal have sat fokus på helt rene boliger. Og vi skal sætte fokus på svanemærket rengøring og det at gøre det gode for miljøet. Det er det, som jeg vil tale om i dag. De fleste kender nok svanemærket fra turen gennem supermarkedet. Det er det her grønne og hvide stribede runde mærke med en svane der flyver igennem. Det kender vi måske, når vi skal købe rengøringsmidler til hjemmet eller andet. Men vidste du godt, at det ikke kun er rengøringsprodukter, der kan blive svanemærket? Det vidste jeg nemlig ikke, før jeg stødte på dette firma i forhold til rengøring af mit kontor. Der har de nemlig noget, som gør dem helt specielle. De har nemlig en licens der viser, at deres rengøringsservice er svanemærket rengøring og miljøvenlig for miljøet. Sejt, ikke? Det var noget, som virkelig gjorde en forskel for mig, da jeg skulle vælge rengøringsfirma. Jeg valgte at gå med dem her, og det har jeg kun været glad for efter det. For at blive svanemærket har de skulle leve op til en lang række krav og det skal de jo fortsat. De er som følger:

  • Kemikalier
  • Transport
  • Forbrug
  • Medarbejdere
  • Kvalitetssikring

Det er ikke alle der kan få denne mærkning

Det er altså ikke alle, som kan få deres svanemærket rengøring, da man skal leve op til en lang række krav, som jeg har nævnt ovenfor. Der er strenge rammer for dette certifikat, og det er derfor ikke alle, som kan få det. Man skal som firma  sørge for at bruge en så lav mængde af rengørings- og vaskemidler som muligt er. Dette skal man for at skåne miljøet, for det er jo derfor at svanemærket overhovedet findes. Kravet er mindst 80 % af de rengøringsmidlerne, men grunden til, at jeg bare synes dette firma er endnu sejere er, at de har valgt at gå med 100 % svanemærkede rengøringsmidler. Det er altså ikke alle, som har SÅ godt styr på deres kram. Men det har dette firma. Derfor anbefaler jeg dem også til jer her i dag. Jeg håber at denne blogpost har været god.

Læs også mere her.