Tak fordi I er kommet forbi her i dag. Det vi skal tale om i dag er butikkernes yndlingssystem: POS system.

POS system: point of sales system

Hej bloggen. Tak fordi I er kommet forbi her i dag. Det vi skal tale om i dag er butikkernes yndlingssystem: POS system. Det system som hjælper deres kunder med at betale, der hvor butikken bare ved, at teknikken er iorden. Læs med. 

Hvad er et POS system? Det vil jeg fortælle om i dag.

Det som jeg vil tale om i dag kan forhåbentlig hjælpe rigtig mange af jer derude, som har en butik eller restaurant eller på anden måde et sted, hvor I sælger noget til kunder. Jeg vil tale om et POS system, som er det bedste på markedet. Hvad er det for et system? Det vil jeg fortælle ny. Jeg har selv en tøjbutik i både København, London og LA. Jeg har implementeret dette system i alle forretningerne verden over, fordi det bare fungerer. Jeg købte mig til det for fire år siden, og det har være i mine butikker lige siden. Jeg er btw stadig glad for det og mener bestemt, at det er det bedste system der findes. Men hvad står POS for? Det står for point of sale, som er når en kunde ‘tjekker ud’. Altså når de betaler. Det er et system fra Vectron i Tyskland, og det fortæller jo lidt om den gode kvalitet, at det er fra Tyskland. Du kan bruge det inden for alle brancher såsom restauranter, caféer og barer, fast food restauranter, isbutikker, fiskebutikker, messe- og kongresscentre, sko- og tøjbutikker, frisører, bagere, lufthavne, tivolier og festivaller, samt bilforhandlere. Læs med nedenfor.

God kvalitet og fedt design

Jeg er super glad for dette POS system, som for længst har indtaget første pladsen over bedste butikssystemer i verden. Lad os tale om nogle gode grunde til at vælge netop dette POS system: Det er teknisk dygtigt, det har et fedt design og er brugervenligt og kvaliteten er i top. Du får 5 års fabriksgaranti, så får du hotline support 24/7 hele året rundt. Mine kunder er også glade, når jeg spørger dem om deres oplevelse med at betale i mine forretninger. Jeg har før lavet nogle undersøgelser, så jeg kunne blive lidt klogere, og her fik vi ret mange positive kommentarer om betaling. Jeg kan love dig, at du ikke bliver frustreret med dette system i din butik. Lige meget hvilke produkter, du sælger. Så kontakt dem i dag og få det i DIN butik.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her. Ha’ en god dag.