ejendomsservice københavn

Ejendomsservice i København er din nye bedste ven

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal det handle om noget meget spændende. Har du brug for at hyre et firma, som kan varetage alle opgaverne omkring jeres ejendom? Så er det, at du skal læse med om ejendomsservice i københavn i dag.

Ejendomsservice i København: det her er hvad jeg får

Jeg er glad for i dag at kunne tale om ejendomsservice i københavn. Det er din nye bedste ven. Jeg lover dig, at denne virksomhed, Ren Agenterne, er den bedste at hyre. De kan sørge for rengøring på kontore og i ejendomme, men også tilbyder en række Ejendomsservice her i København og på Amager. Så hele København er de i. Når du hyrer dem, så kan du stole på, at det første de gør er at samarbejde med bestyrelsen eller udlejeren. De er sikre på, at alt hvad de gør i din bygning er godt. Jeres bestyrelse (eller hvad I har) vejleder dem i forhold til hvad ejendommen har brug for. Det er super nemt, fordi opgaverne ikke længere ligger på jeres skuldre, men Ren Agenterne i stedet har en ordning kørende, hvor de kommer ud forbi jer ugentligt eller hvornår I lige har brug for det. Det kan være dagligt, ugentligt eller lign. Læs med nedenfor.

Det samme team kommer til jer

Jeg er specielt glad for Ren Agenternes Ejendomsservice i København og på Amager, fordi man får et fast team, som kommer ud til en. Det er så fedt. Så kender man dem og de kender jer. Du kan føle dig tryg og stole på, at du altid får god service. Det lover jeg dig. Lad os gå listen igennem, hvad de kan lave for jer. Det er nemlig en lang liste. Denne virksomhed kan sørge for en døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer af ejendommen, varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af jeres storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn af jeres vaskemaskiner og tørretumblere, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, og til sidst tilbyder de også akut service som snerydning, saltning m.m. Der var meget ikke? Jeg håber at denne blogpost har været god for jer. Hvis I har nogle spørgsmål, så håber jeg enten at I vil kommentere nedenfor med dem. Så skal jeg gøre det bedste jeg kan, for at svare. Ellers kan I gå ind på deres link længere oppe i denne blogpost.

Læs mere her.