De mange applikationer i Lotus Notes

Lotus Notes er et standardiseret mail-, konference- og dokumentdatabasesystem. Det integrerer dine vigtige kommunikationsbehov såsom e-mail, kalender, adressebog og web i en enkelt løsning. Lotus Notes kan vedligeholdes af både administratoren og brugerne, fordi det er let at bruge.

Notes kan bruges til at planlægge møder

Et af de mange programmer, som Lotus Notes har, er muligheden for at planlægge møder. Dette gøres ved at sende en invitation til deltagerne og få dem til at svare med en dato og et tidspunkt, hvor de er til rådighed. Mødet vises derefter i alle deltagernes kalender, og alle kan se, hvem der deltager, og hvem der ikke deltager.

Notes er en god måde at holde kontakten med familie og venner

Lotus Notes kan bruges til at sende e-mails og invitationer. E-mails, der sendes via Lotus Notes, er som standard private, hvilket betyder, at kun afsender og modtager har adgang til dem, medmindre de vælger andet. Dette er i modsætning til offentlige e-mails, som sendes via webmail.

Lotus Notes gør det nemt at dele filer

Lotus Notes kan bruges til at dele filer og samarbejde om projekter. Dette gøres ved at oprette en database, der fungerer som et filopbevaringsrum. Brugere af Lotus Notes kan derefter uploade dokumenter, regneark osv. til databasen og kommunikere med hinanden via e-mail om, hvad de har uploadet eller redigeret for nylig.

Du kan gemme dine filer på ét sted med Lotus Notes

Lotus Notes kan bruges til at gemme dokumenter ud over kontakter, noter, opgaver og kalenderposter. Dette gøres ved at oprette en database, der tjener som det centrale sted for alle dine oplysninger.

Brug kalenderfunktionen til at organisere begivenheder

Lotus Notes kan bruges til at organisere begivenheder som f.eks. fødselsdage eller jubilæer. Dette gøres ved at oprette en kalender, som brugerne af Lotus Notes kan se og tilføje emner til, når de har brug for dem.

Du kan endda oprette afstemninger eller undersøgelser

Lotus Notes kan bruges til at oprette afstemninger og undersøgelser. Dette gøres ved at oprette en database, der fungerer som det centrale sted for alle dine oplysninger. Lotus Notes-brugere vil derefter se en mulighed i deres mailklient for at få adgang til denne undersøgelse eller meningsmåling, som de kan udfylde og indsende uden at forlade deres mailklient.