boligstyling

Boligstyling du selv kan prøve kræfter med derhjemme

Har du øsnker til boligstyling af dit hjem, men ved måske ikke helt hvor du skal starte? Så er indlægget her godt at læse videre i. Du kan selvfølgelig hyre en professionel til at indrette hjemme hos dig, men du kan også kaste dig ud i det selv. Vi deler tips til hvordan du selv kan tackle bolig indretningen.

Hvor skal jeg starte min boligstyling?

Du kender sikkert det med at synes der trænger til forandring i de vante omgivelser i hjemmet, men at det samtidig kan være svært at finde ud af præcis hvad du gerne vil have ændret. Måske ser køkkenet lidt slidt og gammelt ud, eller måske er det blot en gang organisering og lidt omrokering din stue trænger til. Boligstyling behøver ikke kun være noget en professionel indretnings konsulent foretager. Der er meget du selv kan gøre. Nedenfor deler vi nogle tips som kan gøre processen nemmere.

Det første du bør gøre, er at få slået fast hvor du ønsker ændringer. Du behøver ikke vide præcis hvordan du vil style noget endnu. Det kan være du synes at dit soveværelse i bund og grund er kedeligt, eller at badeværelset længe har trængt til en opgradering. Når vi snakker boligstyling, taler vi ikke nødvendigvis om at rive et helt køkken ned for at sætte et nyt op. Det er faktisk mere selve stylingen der fokuseres på. Hvor kan man tilføre nyt liv, uden at det bliver en hel gennemrenovering?

Struktur og planlægning er vejen frem

Hvis du vil skabe det bedste overblik over dine boligstyling projekter, så del dem op i rum. Måske vil du tackle entréen som det første. Find ud af hvad det er du ikke er tilfreds med i din entré og arbejd ud fra det. Det giver et godt overblik at lave et par moodboards over den inspiration du har fundet rundt omkring. Det kan være alt fra en bestemt farve du har set hjemme hos andre til billeder af entré møbler, nips og løsninger du har fundet på Instagram- og Pinterest.

Har du et specifikt ønske til din entré, som for eksempel en skoreol i grå med en hylde i valnøddetræ ovenpå, så googl specifikt det. Ofte er du heldig at kunne finde DIY guides med billeder eller Youtube videoer, så du selv kan få opskriften på hvordan du laver reolen og hvad der skal bruges til den. Internettet er et rigtig godt sted at finde inspiration når det kommer til boligstyling.