Ofte stillede spørgsmål

Hos Hanging Danes vil vi gøre alt for at besvare dine spørgsmål – Ja faktisk sætter vi en stor ære i at du føler dig godt tilpas under dit besøg hos os.

Har du spørgsmål, eller mangler du hjælp er du altid velkommen til at skrive en mail til os på [email protected]. Vi lover at svare på den så hurtigt som vi overhovedet kan!

For at gøre det endnu nemmere for dig, har vi her på siden samlet svarene på de mest gængse spørgsmål vi modtager. Hvis du mangler ydeligere hjælp, eller har tips og tricks er du mere end velkommen til at skrive til os.

Hvad koster leveringen?
Vi hader selv når ting er uoverskuelige og komplicerede. Derfor er der gratis fragt på alle ordre på webshoppen. Det synes vi er både simpelt og let for alle parter.
Hvornår bliver min plakat leveret?
Alle ordre afsendes med Post Danmark som B-post. Post Danmark lover en leveringstid på 1-4 hverdage på alt B-post. Skulle du, mod forventning, ikke have modtaget din pakke i løbet af 4 hverdage, er du velkommen til at skrive til os på [email protected] - Så hjælper vi med at finde en løsning!
Hvad hvis jeg ikke er hjemme, når min ordre bliver leveret?
Hvis du har valgt levering med B-post, og ikke er hjemme når din ordre bliver leveret, vil Post Danmark efterlade en besked til dig i din postkasse. På beskeden er der nærmere oplysninger om, hvor du selv kan afhente din pakke indenfor 2 uger. Hvis du ikke afhenter pakken indenfor 2 uger, vil den automatisk blive returneret til hanging Danes.
Min plakat er forsinket - Hvad gør jeg?
Alle vores ordre afsendes med Post Danmark som B-post. Derfor kan leveringen variere mellem 1-4 hverdage. Har du mod forventning ikke modtaget din plakat endnu, kan plakatrøret ligge uafhentet på dit lokale posthus. I langt de fleste tilfælde vil du modtage videre information fra Post Danmark, men i enkelte tilfælde har vi oplevet at de har glemt at informere om leveringen.
Kan i lave en special plakat til mig?
Det kan du tro! Send os en mail afsted til [email protected] med dine tanker - Så finder vi i fællesskab ud af en god løsning sammen