30 x 40cm - Kobber plakatramme fjernet. Fortryd?
50 x 70cm - Birketræs plakatramme fjernet. Fortryd?
30 x 40cm - Messing plakatramme fjernet. Fortryd?

De nye Speed Pedelecs deler vandene!

Sponsoreret indhold: Cykelexperten

I en verden, hvor det at komme fra A til B hurtigst muligt er guld værd, er nytænkning omkring særligt grøn transport i meget høj kurs. Folk pendler mere og mere, og dette resulterer i massive køer overalt i hele landet. Særligt i København opfordrer man folk til at tage offentlig transport eller cyklen, når de skal på arbejde, og det er også netop her, at man kører en lidt kontroversiel forsøgsordning i disse måneder!

Kan køre op til 45 km/t på cykelstierne

Det drejer sig om de smarte og hurtige elcykler, der med et fint, engelsk ord kaldes for Speed Pedelecs. Disse elcykler udmærker sig ved at kunne køre op til 45 km/t, hvilket er på linje med de hurtigste knallerter, der normalt skal køre ude på vejen. Dette har også været tilfældet for Speed Pedelecs indtil videre, men her har Københavns Kommune nu valgt at lade dem køre på cykelstierne i stedet – en forsøgsordning, der virkelig deler vandene!

Utryghed, men også utrolig smart!

Mange mener, at sådanne hastigheder ikke hører til på cykelstien, hvor de kan føre til flere voldsomme ulykker, ligesom de kan være med til at skabe større utryghed blandt andre cyklister. Andre igen mener, at det er rart med nytænkning fra kommunen, der skaber bedre mulighed for hurtigt at kunne pendle fra A til B.

Uanset hvad man mener, så er Speed Pedelecs en utrolig smart opfindelse, som med garanti vil vinde meget større indpas i de kommende år. De forhandles efterhånden en del steder – bl.a. hos Cykelexperten – hvor det dog fremhæves, at de nye elcykler er bedst for de folk, der pendler mange kilometer på arbejde hver dag. En almindelig elcykel vil stadig kunne betale sig, hvis man primært pendler inde i byen – her når man sjældent op på højere hastigheder end 25 km/t på cykelstierne alligevel. Hvis du er blevet nysgerrig på de nye Speed Pedelecs, så kontakt Cykelexperten for at høre meget mere om disse revolutionerende og debatskabende elcykler.